Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ roomsSelected.length }}
+
{{ roomsSelected.length }} rum, stuga, rum, stugor, {{ numGuests }} gäst gäster

Inspirerande möten

Känn energin och kreativiteten flöda i mötet med ny miljö. Lös problem tillsammans och tag med er gemensamma erfarenheter hem. På Nordkalotten Hotell & Konferens i Luleå finns erfarenheter, lokaler, teknik och inspirerande omgivning för din grupp. Konferenskarta

Bokningsförfrågan

Kongressalar

I hotellets kongressavdelning återfinns fem salar med fasta fåtöljer i biosittning och individuell skrivskiva. Kongressalarna rymmer 59-114 personer. Generösa ytor både i och utanför lokalerna ger ett smidigt flöde. Stora fönster, härlig utsikt och god ventilation hjälper inspirationen att flöda. Gästreception finns att låna för registrering av mötesdeltagare, utlämning av material, information etc.

Teknik och service

I samtliga lokaler ingår standardutrustning som består av LCD-projektor, blädderblock, whiteboard, konferensblock, pennor, isvatten och konferensgodis. På begäran tillhandahåller vi TV/Video, högtalartelefon och bandspelare utan kostnad. Förutom standardutrustning finns ljudanläggning med möjlighet att ansluta hand- och bordsmikrofoner samt myggor.

Vi skräddarsyr ditt teknikbehov utifrån dina önskemål med hjälp av lokala leverantörer. Begär prisuppgift. Rutinerade konferensvärdinnor finns alltid på plats för din skull. Medan du koncentrerar dig på ditt möte och dina mål, ser vi till att ingenting fattas.

  Biosittning
Padjelanta 114
Lapporten 114
Tromsö 59
Rovaniemi 59
Murmansk 59

Konferensrum

Nordkalotten Hotel & Konferens har ca 30 konferens- och grupprum med plats för 24 – 2400 pers. Lokalerna varierar i stil och inredning; från moderna, traditionella lokaler till timrad miljö. De allra flesta lokalerna återfinns i hotellets konferenscentra. Se översikt nedan för lokalernas storlek samt antal gäster beroende på möblering.

Teknik och service

I samtliga lokaler ingår standardutrustning som består av LCD-projektor, blädderblock, whiteboard, konferensblock, pennor, isvatten och konferensgodis. På begäran tillhandahåller vi TV/Video, högtalartelefon och bandspelare utan kostnad.

Vi skräddarsyr ditt teknikbehov utifrån dina önskemål med hjälp av lokala leverantörer. Begär prisuppgift. Rutinerade konferensvärdinnor finns alltid på plats för din skull. Medan du koncentrerar dig på ditt möte och dina mål, ser vi till att ingenting fattas.

  Biosittning U-sittning Skolsittning Ö-sittning Styrelsesittning
Kallaxsalen 400 70 150 70
Loftet 9 10
Grupprum (4 st) 6
Jaktvillan 10 15
Parka 6
Orren 15 10 8

Utställningslokal

Kallaxsalen med sina nästan 400m2 plan yta och högt i tak är vår mest flexibla lokal. Den passar utmärkt för minimässa, work-shop och produktvisning. Och den fungerar lika bra för ett möte, möblerad i skolsittning, biosittning eller möblerad i öar.

I december varje år förvandlar vi Kallaxsalen till teater; här serverar vi vårt hemlagade julbord och lagom till kaffet bjuder vi på revy från scenen, mat och kultur i en oslagbar kombination. Kallaxsalen är dessutom hotellets bankettlokal med plats för 550 gäster.

Teknik och service

I samtliga lokaler ingår standardutrustning som består av OH-apparat, blädderblock, whiteboard, konferensblock, pennor, is-vatten och konferensgodis.På begäran tillhandahåller vi TV/Video, högtalartelefon och bandspelare utan kostnad. LCD-projektorer finns att hyra.

Förutom standardutrustning finns ljudanläggning med möjlighet att ansluta hand- och bords-mikrofoner samt myggor. Vi skräddarsyr ditt teknikbehov utifrån dina önskemål med hjälp av lokala leverantörer. Begär prisuppgift. Rutinerade konferensvärdinnor finns alltid på plats för din skull. Medan du koncentrerar dig på ditt möte och dina mål, ser vi till att ingenting fattas.